Wie zijn de Aanmodderaars?

Welkom bij de UAZ Bukhanka Aanmodderaars! Deze Nederlands-Belgische community is in de zomer van 2018 in het leven geroepen voor bezitters en fans van deze waanzinnige Russische terreinwagen. Om nieuws, foto’s, inspiratie en video’s te delen. En voor bezitters van de Bukhanka natuurlijk om elkaar te helpen (want ja, je komt deze cultbak steeds vaker in Nederland tegen, en dan is het fijn als we elkaar uit de modder kunnen slepen 😉

Volg de community via Facebook

Onze Facebook-community telt inmiddels meer dan 850 leden en op 19 en 20 september 2020 hadden we zelfs onze eerste Aanmodderaars-meeting in het Brabantse Leende. In juni 2021 staat er een Aanmodderaars-meeting in het Duitse Fürstenau gepland. Dit hopen we in de toekomst veel vaker te gaan doen.

Nog even kort iets over ons als oprichters van de UAZ Bukhanka Aanmodderaars. Wij, Chris Heijmans & Rick de Vries, zijn sinds oktober 2018 de trotse bezitters van een UAZ Bukhanka, nadat Chris een jaar eerder in Mongolië op slag verliefd werd op de bus. We hebben onze UAZ inmiddels omgebouwd tot camper, zijn er in totaal al meer dan een jaar mee op reis geweest, 40.000 kilometer verder en hopen met de Aanmodderaars onze UAZ-liefde verder te verspreiden.