UAZ Bukhanka Aanmodderaars-meeting Fürstenau: 5-6 juni 2021

We gaan weer aanmodderen! Na onze superleuke UAZ Bukhanka Aanmodderaars-meeting in Leende van afgelopen september, gaan we het nu een tikkie serieuzer aanpakken met die cultbakken van ons.

Op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens ligt Fursten Forest, een terrein van 400 hectare waar je jouw Bukhanka de tijd van zijn leven geeft. Lees: bakken vol blubber, zand, nattigheid & avontuur!

Natuurlijk kunnen ervaren offroadrijders hier hun Russische bak tot aan het dak onderdompelen in de modder, maar belangrijk om te weten: Fursten Forest is voor alle niveaus en heeft verschillende soorten terreinen. Heb je nog nooit in de 4×4-stand gereden? Dan is deze meeting een uitgelegen kans om dit hier eens uit te gaan proberen!

KOSTEN:
Een halve dag terreinrijden in Fürstenau kost 26,50, een hele dag 42,50. Dit is exclusief de kosten van de camping (10 euro voor 1 persoon zonder stroom).
De informatie over hoe we als groep de boeking gaan regelen volgt later nog.

VERDER: Net als onze UAZ Bukhanka Aanmodderaars-meeting in Leende is ook deze specifieke meeting enkel voor bezitters van de UAZ Bukhanka.

Meld je aan voor de Fürstenau-meeting via Facebook

Fotocredits: Bart Voermans & Judith Slot